Flota

Ens adaptem a les seves necessitats

La nostra empresa compta amb una àmplia i moderna flota que disposa de totes les comoditats per què els trajectes siguin tot un plaer. Disposem de vehicles de 16, 22, 26, 55 i 60 places de les primeres marques (SCANIA, MAN, VOLVO, IVECO, FIAT, VOLKSWAGEN) amb les millors carrosseries del mercat (IRIZAR, NOGE, BEULAS, STACO, AYATS...) i amb una mitja d'edat que no supera els 6 anys d'antiguitat.

Tots els vehicles estan equipats amb ABS, EDS, EBS, SRS i d'altres sistemes de seguretat activa i tots compleixen el Real Decret 443/2001 de seguretat en transport escolar i de menors.

Els conductors han rebut instruccions per la conducció segura i són avaluats periòdicament tant en el seguiment de la conducció com en la recepció de reclamacions i/o incidències per part dels usuaris.

Disposem del 35% de la flota adaptada pel transport de persones amb mobilitat reduïda.Vehicles adaptats

Disposem del 35% de la flota adapatada a viatgers amb necessitats especials.


Purificadors d'aire en tots els vehicles

Els autocars dotats del purificador d'aire Eco3 demostren una efectivitat per eliminar el SARS-CoV-2 superior a l'99,7%, segons l'informe de proves realitzades per l'Àrea de Defensa Biològica del Departament de Sistemes de defensa NBQ de l'Institut Nacional de Tècnica Aeroespacial (INTA), dependent del Ministeri de Defensa del Govern d'Espanya.

Per fer front a la pandèmia provocada pel COVID-19 i en la línia seguida de posar al capdavant la salut dels usuaris dels serveis, així com la dels propis treballadors, a AUTOCARS AGRAMUNT SL hem adquirit purificadors d’aire per a tots els vehicles de la nostra flota (un 60% ja en disposava abans de la crisi del COVID-19) els quals permeten:

  • Eliminar les olors.
  • Destruir els contaminants biològics com els bacteris, els virus, la floridura, els al·lèrgens i els gèrmens.
  • Augmentar la concentració d'oxigen per mantenir uns nivells saludables i evitar la sensació de sufocació a l'interior.
  • Reduir el nivell de somnolència del conductor.
  • Reduir el risc d'infecció.
  • Evitar que els passatgers es maregin i tinguin nàusees.
  • Eliminar la pols suspès en l'aire.
  • Eliminar determinats gasos contaminants. 

Si desitja saber si algun dels nostres vehicles està equipat amb aquest sistema tan sols ha de cercar el següent logotip acreditatiu:

logoeco3.png

El purificador d'aire Eco3 emet ions en el corrent d'aire durant el funcionament dels sistemes de HVAC, aconseguint generar un ambient lliure de virus, inclòs el SARS-CoV-2, microorganismes, bacteris, gèrmens, al•lèrgens i partícules de pols. A més, durant el procés de generació d'ions, es produeix ozó en molt baixa concentració (<0,05 ppm), inofensiu per als passatgers, amb el qual s'eliminen males olors i s'incrementa la concentració d'oxigen a l'habitacle, reduint de aquesta manera la sensació de cansament a passatgers i conductor.

Aquest dispositiu es situa en el retorn de l'equip de climatització, on es produeix la neteja i desinfecció de l'aire interior, sent els propis ventiladors de l'equip dels encarregats de distribuir l'aire tractat a l'interior de vehicle.

La renovació constant d'aire interior de el vehicle és una altra de les claus per protegir la salut de passatgers i conductor. Els sistemes de climatització dels autocars estan dissenyats per treballar amb barreja d'aire interior i aire exterior de renovació, que abans de ser tractada tèrmicament i introduïda a la cabina de passatgers, passa per una secció de filtració, on s'elimina gran part de les partícules nocives, millorant així la qualitat de l'aire interior i prevenint la transmissió de patògens entre passatgers.

A més, els equips de climatització renoven l'aire interior cada 3 o 4 minuts superant les exigències de les normatives existents.

El Eco3 ha demostrat també la seva eficàcia en els vehicles en què s'ha instal•lat. La seva efectivitat també ha estat testada per SGS, líder mundial en inspecció, verificació, assajos i certificació i el Departament de Química Analítica de la Facultat de Química de la Universitat de Sevilla concloent que en els vehicles que incorporen el Eco3 les colònies de bacteris es redueixen en un 93%.

Amb aquesta mesura pretenem oferir les màximes garanties per als nostres clients per a que gaudeixin del servei de transport amb tota la tranquil·litat del món i sense por al contagi, a al·lèrgies  o altres patologies que podrien derivar-se  de la neteja i desinfecció dels nostres vehicles.

Aquesta mesura es suma a d’altres com l’ús de mascaretes per part dels treballadors, posada a disposició dels viatgers de solucions de gel hidroalcohòliques i, gràcies a l’àmplia flota, poder garantir les distàncies de seguretat entre els seus viatgers.

La tornada a la normalitat o la “nova normalitat” cada dia és més propera. Esperem retrobar-nos a bord ben aviat i preparats.